De time-outperiode wijzigen
U kunt de beveiliging van Adobe Connect Central verbeteren door te wijzigen hoe lang een sessie bij inactiviteit geopend moet blijven. Wanneer de sessie de opgegeven periode bereikt, gaan niet-opgeslagen gegevens verloren.
-
Het veld Time-out websessie in minuten bepaalt de time-outwaarden voor Adobe Connect Central. De minimum en maximum toegestane waarden voor deze parameter zijn 5 en 720. De standaardwaarde is 30 minuten.
Het veld Time-out van Connect-desktoptoepassing in minuten bepaalt de time-outwaarden voor de vergadersessie in de Adobe Connect-desktoptoepassing in Windows en Mac. De minimum en maximum toegestane waarden voor deze parameter zijn 0 tot 43.200 (30 dagen). De standaardwaarde is 4 dagen.
Voor de time-outduur die hierboven is ingesteld, kunt u een willekeurig aantal sessies in de Adobe Connect-desktoptoepassing sluiten en opnieuw openen zonder dat u uw aanmeldingsgegevens opnieuw hoeft in te voeren. Dit gedrag geldt voor zowel de Windows- als de Mac-toepassing.
Zie De waarde voor de sessietime-out configureren om de time-outs op accountniveau te configureren.